New
 
Μηχανή Espresso Amalfi IZ-6004

20 Bar
Αντλία ιταλικής προέλευσης
Αυτόματη παρασκευή καφέ
3 φίλτρα καφέ: για μονή & διπλή δόση αλεσμένου καφέ και για κάψουλα τύπου Nespresso®*
Ακροφύσιο ατμού για αφρόγαλα
Αποσπώμενο δοχείο νερού 1.5L
Αποσπώμενο δοχείο συλλογής υγρών
1000W

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου, που δε συνδέεται με τη (ΝΕΑ) Χ. ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

 

Περιγραφή

espressodosage
3 φίλτρα καφέ

Για μονή & διπλή δόση αλεσμένου καφέ, για κάψουλα τύπου  Nespresso*

Ισχύς

1000W

italy
Αντλία Ιταλικής Προέλευσης

20 bar

Ακροφύσιο ατμού

Για αφρόγαλα

Κορυφαίος καφές και design

Η Espresso Amalfi Auto IZ-6004 της Izzy είναι ιδανική για τους λάτρεις του καφέ που θέλουν πλήρη έλεγχο και απόλαυση ενός μοναδικού espresso. Με την ιταλική αντλία πίεσης 20 bar, μπορείς να δημιουργήσεις πλούσιο καϊμάκι και να γίνεις ο καλύτερος #homebarista! Επιπλέον, το μοναδικό της inox design προσδίδει ιταλική φινέτσα στην κουζίνα σου.

Αλεσμένο καφέ ή κάψουλα;

Χάρη στα 3 φίλτρα καφέ, για μονή και διπλή δόση αλεσμένου καφέ αλλά και για κάψουλα τύπου Nespresso*, η αυτόματη μηχανή espresso Amalfi της Izzy σου επιτρέπει να ετοιμάσεις ακριβώς τον τύπο καφέ που προτιμάς.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου, που δεν συνδέεται με τη (ΝΕΑ) Χ. ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

Η τεχνολογία στις υπηρεσίες του καλού καφέ

Η Μηχανή Espresso Amalfi είναι αυτόματη για να μην χρειάζεται να ανησυχείς για την ποσότητα του καφέ που θα σου ετοιμάσει. Bonus χαρακτηριστικό: Μπορείς να ρυθμίσεις το χρόνο λειτουργίας για την μονή και διπλή δόση καφέ, ορίζοντας τα δευτερόλεπτα της απόσταξης! Έτσι θα απολαμβάνεις πάντα τον καφέ σου τόσο ελαφρύ ή βαρύ όσο σου αρέσει.

Cappuccino ή τσάι

Με το ανοξείδωτο ακροφύσιο ατμού για αφρόγαλα που διαθέτει, σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ, για να απολαμβάνεις τον πιο πλούσιο cappuccino στο σπίτι, με το πιο κρεμώδες και απολαυστικό αφρόγαλα. Επιπλέον, διαθέτει αποσπώμενο δοχείο νερού μεγάλης χωρητικότητας 1.5Lt! Και γι’αυτούς που προτιμούν το ζεστό τσάι, η ρύθμιση ζεστού νερού επιτρέπει τη γρήγορη παρασκευή αφεψήματος. Όλα αυτά σε μία μόνο μηχανή!

Σημασία στη λεπτομέρεια

Η συσκευή διαθέτει ανοξείδωτη επιφάνεια για συλλογή υγρών, ώστε να κρατάς πάντα τον πάγκο της κουζίνας σου καθαρό. Είναι, δε, αποσπώμενη, και πλένεται πανεύκολα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Series

Δείτε επίσης…

  • Κωδικός 224895

    *Δεν Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

    Αυτόματη Μηχανή Espresso Napoli IZ-6011

  • Κωδικός 224265

    *Δεν Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

    Αυτόματη Μηχανή Espresso Capri IZ-6013

theme_color="#fa3c4c" logged_in_greeting="Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!" logged_out_greeting="Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!">